Club Excursionista Vilaller

El nostre Club es va crear l'any 2000, un grupet de persones amb ganes de gaudir de la muntanya i de transmetre el conjunt de valors que això implica el van crear. Excursions, córrer per muntanya, raquetes de neu, btt, orientació, etc... són les activitats principals.

Socis/es

Si vols formar part del nostre Club omple el formulari de preinscripció (especifica la tipologia de soci/a; individual/familiar) i un cop comprobades les dades et confirmarem quan ja formes part del Club.

  • Quota anual individual: 20€
  • Quota anual familiar: 40€

Les quotes es carregen per rebut bancari a principi d'any natural. Les altes que es gestionen amb posterioritat es realitzen amb el mateix import.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ DE SOCI/A

Si només vols fer-te soci/a del Club en el formulari hauràs d'especificar únicament la categoria "Tipologia de soci/a":

form_inscrip_.jpg

form_inscrip_soci_2.jpg

 

Llicències FEEC

Mitjançant el nostre Club es pot tramitar el carnet federatiu (assegurança) a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). A la vegada es pot sol·licitar també l'habilitació a la Federación Española Deportes Montaña (FEDME). Més Info

Si a més de ser fer-te soci/a del CEV t'interessa federar-te, has d'especificar-ho en el formulari de preinscripció de soci/a. Un cop indicada la tipologia de soci/a, has d'afegir una nova categoria clicant en l'enllaç "+ Vols afegir més opcions?" i com a subcategoria especificar el tipus de llicència (A,B,C,D,E) i si la vols habilitada a la FEDME.

form_inscrip_1.jpg

form_inscrip_llicencies_2.jpg

 

Modalitats llicències FEEC 2022:

Quadre_llicncies_FEEC_2022.jpg

Quadre complet de modalitats/preus Majors i Sub-18, Sub-17 i Sub-14: Quadre 2022

Si tens qualsevol dubte fes-nos arribar el teu missatge mitjançant el següent formulari, contactarem amb tu el més aviat possible:

Club Excursionista Vilaller. 2017

Avís legal

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localización

On som?

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos