Club Excursionista Vilaller

El nostre Club es va crear l'any 2000, un grupet de persones amb ganes de gaudir de la muntanya i de transmetre el conjunt de valors que això implica el van crear. Excursions, trailrunning, raquetes de neu, btt, orientació, etc... són les activitats principals.

Socis

Si vols formar part del nostre Club omple el formulari de preinscripció (especifica la tipologia de soci; individual/familiar) i un cop comprobades les dades et confirmarem quan ja formes part del Club.

  • Quota anual individual: 20€
  • Quoota anual familiar: 40€

Les quotes es carregen per rebut bancari a inici del mes de gener. Les altes que es gestionen amb posterioritat es realitzen amb el mateix import.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ DE SOCI

 

Llicències FEEC

Mitjançant el nostre Club es pot tramitar el carnet federatiu (assegurança) a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Més Info

 

Si t'interessa federar-te has de fer-ho mitjançant el formulari de preinscripció de soci, on has de clicar en el botó "Afegir categoria" (en l'apartat Categories) per especificar el tipus de llicència (A,B,C,D,E) i si la vols habilitada a la FEDME.

Banner_formulari.jpg

 

Modalitats llicències FEEC 2019:

Quadre_llicncies_2019.jpg

Quadre complet de modalitats/preus Majors i Sub-18, Sub-17 i Sub-14: quadre

Si tens qualsevol dubte fes-nos arribar el teu missatge mitjançant el següent formulari, contactarem amb tu el més aviat possible:

Club Excursionista Vilaller. 2017

Avís legal

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localización

On som?

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos