SkyRace Vallibierna (05 de juny 2016)

SkyRace_2016.jpg

 

     

 

L'Skyrace Vallibierna serà puntuable per a la Copa d'Espanya FEDME – Gran Premio BUFF® Salomon  las Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal de la ISF 2016.
El programa de l'Skyrace Vallibierna, es completa amb l'Skyrace Comadelo-Castenasa, de 21 kilòmetres, i l'Skyrace Sant Aventí, de 10 kilòmetres

Menu_web.jpg

El 5 de juny Vilaller acollirà l'spectacular Skyrace Vallibierna, una de les curses de muntanya més mítiques de la Península Ibérica. L'Skyrace Vallibierna serà puntuable per a la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya en línia FEDME - Gran Premi BUFF® Salomon y tornarà a formar part de les Sky Series de les Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal.al. Una cursa de pura alta muntanya amb uns 34 kilòmetres y 2.700 metres de desnivell positiu en alçada i en un paratge únic.

L’Skyrace Vallibierna serà la quarta prova de la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya en línia FEDME - Gran Premi Buff Salomon en la seva modalitat Skyrace de 34 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu. A més, puntuarà per a les Sky Series de la ISF amb el que la presència dels millors corredors està garantida. El programa esportiu a Vilaller-Montanuy el completaran la Comadelo-Castesana de 21 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell positiu i la Skyrace Sant Aventí de 10 quilòmetres i 610 metres de desnivell positiu, que serà puntuable per la Copa d'Espanya Júnior i Cadet.

 

 

Banner_SkyRace_2016.jpg

Club Excursionista Vilaller. 2017

Avís legal

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localización

On som?

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos